Verse koffie en thee voor jouw thuiswerkende collega's

Voor veel bedrijven is thuiswerken tijdens de lockdown de norm geworden. Hierdoor is het niet altijd even eenvoudig om binding te houden met jouw werknemers, terwijl het juist in deze tijd belangrijk is dat ze weten dat ze onderdeel zijn van het team. Dat er aan ze gedacht wordt en dat ze gewaardeerd worden.

Wilt je jouw werknemers een hart onder de riem steken tijdens de lockdown? Verras ze dan met een (h)eerlijk vers en lokaal koffie en thee pakket, die wij samen met SomeTea hebben samengesteld! Uiteraard kunt u het pakket geheel naar eigen wens personaliseren.

Bezorg uw werknemers een geluksmomentje en een verse dosis energie!

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Onze oplossingen

Wij zorgen voor een heerlijk vers koffie en thee pakket. Mocht u zelf leuke ideeën of aanvullingen hebben horen wij het graag! Wij willen jouw werknemers namelijk graag de aandacht geven die ze verdienen. Daarom helpen we je om alles voor elkaar te krijgen zoals jij dat graag wilt. Alle vragen worden deskundig en snel opgepakt. Wij worden namelijk heel gelukkig als onze klanten blij zijn!

Duurzaamheid

Wij kiezen onze toeleveranciers en partners goed uit. Zo gaan wij enkel in zee met duurzame partijen, zoals de jongens van SomeTea. Zij produceren eerlijke en lokale thee en werken, net als wij, alleen samen met kleine plantages die een eerlijke prijs krijgen voor het verbouwen van hun thee.

Video afspelen